Szabolcs-Szatmár-Bereg megyében 1 milliót adományozott az E.ON

A Szabolcs-Szatmár- Bereg Megyei Kormányhivatal épületében 2016. decemberében került sor az E.ON csoport támogatásának ünnepélyes átadására.

2016. június 21-én, kedden viharos széllel érkező jégeső pusztított Szabolcs-Szatmár- Bereg megye keleti részén: a térségében lehullott diónyi méretű jégdarabok ezernél is több épületet rongáltak meg. Munkatársainak belső rendkívüli kezdeményezésére indított adománygyűjtést az E.ON csoport a jégeső által megrongált, Szabolcs-Szatmár-Bereg megyei települések házainak felújítására. A kollégák által felajánlott és a vállalat által kiegészített, összesen 1 millió forint értékű pénzadomány átadásán részt vett Kozma Péter, a Szabolcs-Szatmár- Bereg Megyei Kormányhivatalt vezető kormánymegbízott, Pántya Attila, az E.ON Tiszántúli Áramhálózati Zrt. Nyíregyházi Üzemének vezetője, valamint az érintett települések képviseletében Sztolyka Zoltán, Rozsály Község polgármestere is.

 

Kozma Péter, Szabolcs-Szatmár-Bereg megye kormánymegbízottja

 

A Szabolcs-Szatmár- Bereg Megyei Kormányhivatalban került sor az E.ON csoport támogatásának ünnepélyes átadására
„Ilyen váratlan természeti események esetén természetesen a kormányzati szervek elsődleges felelőssége a segítségnyújtás a kárfelmérés és kárenyhítés terén, de a magánszemélyek, civil szervezetek és vállalatok összefogása kivételesen sokat jelent a problémák gyors és hatékony megoldásában. Értékeljük és külön köszönjük az E.ON felelős vállalati hozzáállását és adományát.” – emelte ki Kozma Péter, Szabolcs-Szatmár-Bereg megye kormánymegbízottja. "Minden segítség számít, a családok nevében is tolmácsolom a köszönetünket és a hálánkat a vállalatnak és jó szándékú, segítőkész munkatársainak egyaránt.” – tette hozzá Sztolyka Zoltán, Rozsály polgármestere.Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Kormányhivatal/MCOnet