A Jogpontok hozzájárulnak a munkabéke fenntartásához

Németh László, az Ipartestületek Országos Szövetségének elnöke az „Észak-Alföldi jogpontok” című projekt zárórendezvényén kiemelte: a Jogpontok hozzájárultak, és a jövőben is hozzá fognak járulni a munkabéke fenntartásához, amely nélkül egyetlen gazdasági térség sem tud eredményesen fejlődni.

Németh László kiemelte: a régióban az Iposz már sokszor volt a projekt gondozója. A tapasztalatok és számok is azt mutatják, hogy a régió az élen jár, mind ügyszámok, mind ügyfélszámok teljesítésében - fogalmazott. "Talán a legfontosabb az, hogy erre a szolgáltatásra szükség volt, és van jelenleg is, főleg a legkisebb vállalkozásoknak és alkalmazottaiknak. Az ingyenes szolgáltatás a kevésbé tehetős rétegnek is lehetővé tette, hogy egyenlőbben tudjanak részt venni a gazdasági versenyben, hogy tanácsokhoz tudjanak jutni vállalkozásaik fejlesztésekor."

 

 

Hozzátette, az Iposz számára is fontos, hogy a projekt erősítse a munkaadói és a szakmai szervezetek közötti munkakapcsolatot, hozzájáruljon a munkavilágában működő szervezetek kapacitásfejlesztéséhez. "Minden reményünk szerint tovább tud folytatódni a projekt."