Sétálóutcává alakul át a kisvárdai Szent László utca

Június közepén megkezdődött a "Kisvárda Funkcióbővítő integrált település fejlesztése" nevet viselő projekt egyik beruházása, melynek során sétálóutcává alakul a Szent László utca. A fejlesztés csaknem 100 millió forintból valósul meg.
A több mint 1,1 milliárd forintos "Kisvárda Funkcióbővítő integrált település fejlesztése" nevű projekt egyik részeként, közel 100 millió forintból újul meg a Szent László utca. A területet sétálóutcává alakítják, melynek során új térburkolatot kap az utca, valamint bővítésen esik át a zöldfelület is. Elkészülése után a sétálóutca, mint egybefüggő nagy terület, rendezvénytérként is funkcionálhat majd. A munkákat június 19-én kezdték meg a szakemberek, akik az aszfalt felmarásával, fák kivágásával és a farönkök eltávolításával láttak neki a feladatoknak.

Sétálóutcává alakítják a Szent László utcát Kisvárdán.

Csaknem 100 millió forintból változik sétálóutcává Kisvárdán a Szent László utca

A beruházás során a város vezetése arra törekszik, hogy az érintett terület lakóinak biztonsága és nyugalma ne legyen veszélyben. Az önkormányzat a lakók és az üzlettulajdonosok kéréseinek kíván eleget tenni a munkavégzés folyamán, egyben türelmüket és megértésüket is kéri. Az átalakítás várhatóan az év végére fejeződik be.

Fotók: fidesz.hu

-W-