Látványkandalló a modern és a klasszikus belső terekbe

Az égő fahasábok kellemes ropogása és a nyílt tűzből fakadó meleg! Ez a kép valószínűleg megjelenik a legtöbb ember fejében, amikor meghallja a látványkandalló szót. Mindenki, legalább egyszer az életében, szeretne egy nagy vidéki házban eltölteni pár kellemes téli estét, takaróba bújva és hosszú ideig gyönyörködni a megbabonázó lángnyelvekben.

A látványkandallót sokan az olyan luxuscikk kategóriába sorolják, amit csak egy korlátozott számú embercsoport engedhet meg magának. Egyesek úgy hiszik, hogy a hihetetlenül magas költsége mellett, ennek a hőforrásnak a telepítése is bizonyos nehézségekkel jár és bonyolult előkészítő munkálatokat igényel, nem beszélve az alapvető tűzvédelmi szabályok betartásáról.

Szerencsére, korunk modern technológiája, illetve a múlt iránti szeretet és tisztelet ötvözete csodálatos terméket eredményezett a látványkandalló formájában. Egy ilyen fantasztikus eszköz még egy városi lakásban is releváns és a tulajdonosok elfelejthetik, hogy egy zajos metropolisz közepén élnek. 


Az elektromos látványkandalló használata nagyon egyszerű

A működéséhez csak egy zsinórt kell bedugni az aljzatba. Az egyetlen, de nagyon fontos korlátozás, hogy nedves helyiségekbe nem telepíthető. Az ilyen fűtőtestekre viszont általában a ház olyan részein van szükség, mint a hálószoba és a nappali. A látványkandalló telepítése előtt fontos megbizonyosodni a helyiség megfelelő szellőzéséről is. 

Habár a készülék nem bocsát ki káros anyagokat, mint például a szénmonoxid, de mégis sok oxigént fogyaszthat. A szakértők nem javasolják az elektromos látványkandalló elhelyezését az ablak vagy más közvetlen fényforrás közelében, mivel ez befolyásolhatja a lángok fényének erejét. Számos modell rendelkezik az üzemmód váltására szolgáló funkcióval, így Ön egyszerűen megváltoztathatja a lángok fényerejét és intenzitását is. 


A látványkandalló használata biztonságos

A felülete hosszantartó használat után sem melegszik fel, de ha valaki véletlenül hozzáér, akkor sem kell félnie attól, hogy megégeti magát. Még egy hagyományos modell is meglehetősen mérsékelt az áramfogyasztás terén, így valószínűleg nem terheli túl az elektromos hálózatot sem. 

A látványkandallók abszolút bármilyen belső térbe illenek, mivel különféle kivitelben kaphatóak. Ha Ön antik stílusra vágyik, akkor a tipparuhaz.hu webshopban biztosan megtalálja azt a készüléket, ami jól mutat egy klasszikus belső térben. Amennyiben az otthona a legújabb technológiával van berendezve, akkor sincs oka az aggodalomra, mert nálunk a modern megjelenésű látványkandallókból sincs hiány!