Tárolja a szivarokat humidorban!

Az a személy, aki sokat tud a szivarokról, bizonyára többször is szembesült már a megfelelő tárolásának problémájával. A szivarokat meghatározott hőmérsékleten és páratartalom mellett kell elraktározni, hogy megőrizzék az ízüket és az illatukat. Ezért olyan fontos ezeket egy humidor nevű berendezésben tárolni. 

Egy ilyen dolog csodálatos kiegészítővé válhat a belső térben, kiemelve a tulajdonos remek ízlését. Ha nem tudja, hogy mivel lepje meg a főnökét vagy a legjobb barátját, akkor a humidort tartalmazó borhűtő valódi elit és státusz ajándék lesz. Ilyen terméket vásárolni az Electronic-Star katalógusából nagyon egyszerű. 

Humidor online, részletes leírással és jó minőségű képekkel

Ezek segítenek a termékeket minden oldalról megtekinteni és elképzelni, hogy miként fog kinézni az otthonában. A nemes színárnyalatok bármilyen belső teret díszíthetnek, a klasszikustól kezdve a modernen át egészen a futurisztikus high-techig. 


Vannak apró humidor modellek, amelyeket csupán néhány palackhoz terveztek, de valóban terjedelmes tárolók is, a sokdarabos gyűjteményeknek. A borszekrényekkel könnyen egy ősi kastély tulajdonosának érezheti magát. A berendezéseket úgy tervezték, hogy megőrizzék a jó borok és szivarok ízét, finom aromáját.

Humidor egyéni igényekre szabva

A webáruházban helyet kapó modellek kielégítik ennek a nemes italnak és dohányterméknek a legigényesebb hódolóit is. A termékcsaládok olyan készülékeket tartalmaznak, amelyek eltérő számú hőmérsékleti zónával rendelkeznek. Az italok és a szivarok fajtájától és tulajdonságaitól függően, ideális tárolási feltételek jöhetnek létre.


A szekrények átlátszó vagy színezett üvegből készült ajtókkal vannak felszerelve, amelyek védenek a közvetlen napfénytől is. A beépített szűrő megakadályozza az idegen szagok bejutását a hűtőbe. A humidort úgy tervezték, hogy fenntartsa az optimális hőmérsékletet és páratartalmat az öregedő szivaroknak, elősegítve az íz különlegességének és telítettségének megőrzését.