166 millió szabolcsi vállalkozások támogatására

A RIMOM Alapítvány Információs Napot tart január 13-án a RIMOM Inkubátorház Konferenciatermében, melyen Jászai Menyhért, Nyíregyháza MJV alpolgármestere, mint a PRIMOM Alapítvány ügyvezető igazgatója, valamint Dr. Kovács Ferenc, Nyíregyháza MJV polgármestere is részt vesz.
A PRIMOM Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Vállalkozásélénkítő Alapítvány tisztelettel meghív minden érdeklődőt az ÉAOP-2009-1.1.4. számú, ROP „Vállalati tanácsadási szolgáltatás támogatása Mikro-, kis- és középvállalkozások részére” pályázati felhívás keretében megrendezésre kerülő információs napra.

Dr. Kovács Ferenc,

Dr. Kovács Ferenc, Nyíregyháza Megyei Jogú Város polgármestere mond köszöntőt az információs napon


Az információs nap célja, hogy segítséget nyújtson a pályázni kívánó mikro-, kis- és középvállalkozásoknak, a vállalati tanácsadási szolgáltatás igénybevételére irányuló projektjeik előkészítésében. A leendő pályázók megismerhetik a pályázás folyamatát, illetve a pályázati felhívásban bemutatott szakmai, pénzügyi és formai követelményeket, a pályázások során előforduló hibákat, ugyanakkor választ kaphatnak felmerült kérdéseikre. 

RIMOM Inkubátorház

A RIMOM Alapítvány Információs Napot tart január 13-án a RIMOM Inkubátorház Konferenciatermében


A „Kkv tanácsadás az Észak-alföldi régióban” című projekt projekt időtartama alatt régiós szinten 415 millió forint összegű  támogatásból Szabolcs-Szatmár-Bereg megyében 166 millió Ft fordítható a vállalkozások támogatására. A kkv-k által megpályázható és elnyerhető támogatási összeg 100 ezer Ft és 4 millió Ft közötti lehet.

-kt-


További hírek:

Nyíregyháza Online