A Diósgyőrön nem sikerült felülkerekednie a Szparinak

A 14. fordulót rendezték az OTP Bank Ligában. A sokak által ismert Kassai Viktor vezette a Diósgyőr-Nyíregyháza Spartacus mérkőzést.


DVTK - Nyíregyháza Spartacus 2-1 (0-1)


A Szpari előző hétvégén Diósgyőrben lépett pályára. A keleti rangadót nagy érdeklődés övezte. A héten sérülés miatt Gengeliczki Gergő is hagyott ki edzéseket, Ovszijenko Volodimir pedig komolyabban megsérült, így Hrabina Alex volt a Szpari cserekapusa. 

Az élvonalban 12. alkalommal találkozott a két együttes, sajnos a nyíregyháziak nem tudták legyőzni a nagy ellenfelet. Mátyus János vezetőedző így értékelte a meccset: A vereség nagyon fáj, csodát tehettünk volna, közel voltunk hozzá. Kemények voltunk, de jelenleg a Diósgyőr még előrébb tart nálunk. Büszke vagyok arra ahogy ma küzdött a csapatom.
Edzői értékelés a meccsről
DVTK - Nyíregyháza Spartacus 2-1 (0-1)

Jv: Kassai Viktor ( Ring, Kispál)

Diósgyőr: Antal, Husic, Kádár, Alves, Okuka, Bacsa(Grumic 35.p), Elek, Egerszegi(Takács 57.p), Gosztonyi(Jenner 79.p), Griffiths, Marjanovic

vezetőedző: Szivics Tomiszláv

Nyíregyháza: Balogh - Nagy, Szokol, Jánvári, Törtei - Fodor, Abdouraman(Huszák 77.p) - Kostic, Pekár, Koller(Molnár 57.p) - Pákolicz(Gengeliczki 49.p)

vezetőedző: Mátyus János-kt-