A Nyíregyháza Spartacus már készül a szezonra

Június második felében megkezdte a felkészülést a következő szezonra a Nyíregyháza Spartacus Football Club.

Edz a Szpari

 

A Magyar Labdarúgó Szövetség elfogadta a Nyíregyháza Spartacus nevezését a labdarúgó NB-II következő szezonjára. Nyíregyháza Megyei Jogú Város közgyűlése is döntött: 65 millió forintos szponzori szerződést köt a Nyíregyháza Spartacus labdarúgó csapatával az Önkormányzat.

Alaposan átalakul a Nyíregyháza Spartacus kerete. Több fiatal labdarúgó érkezhet a következő napokban. A vezetők közel állnak a szerződés megkötéséhez több labdarúgóval is.

A Szpari készül a szezonraJúlius 1-én először lép pályára a csapat, bár homokpályán és nem futballt, hanem  röplabdát játszanak. A Szpari is részt vesz a Hübner Strandröplabda Fesztiválon, amelyet Nyíregyházán 5. alkalommal rendeznek meg.

Szombaton kezdetét veszi az a hatcsapatos felkészülési torna, amely Északkelet-Magyarországi és erdélyi együtteseket vonultat fel. Elsődleges célja, hogy elősegítse a felkészülést a csapatok számára, valamint a nézők szórakoztatása a holtidényben is. A torna fővédnöke Dr. Tiba István Országgyűlési képviselő és Miniszteri Biztos.

A futball bajnokság július 30-án rajtol, a Magyar Kupában szeptember 21-én lesz érintett  a nyíregyházi alakulat.

A tavaszi szezon Szpari-góljai

 

-tk-


Videók: Nyíregyházi Televízió