A NyírVV legutóbbi beruházásai Nyíregyházán

Szabolcs-Szatmár-Bereg megye székhelyén az utóbbi hetekben több beruházást is végrehajtott a NYÍRVV Nonprofit Kft.

\"NYÍRVV70 db virágládát ültetett be a NYÍRVV Nonprofit Kft. a Korzó Üzletházzal együttműködve a sétáló utcában. A ládákból az elmúlt évek során kipusztultak az eredetileg telepített cserjék. Munkatársaink ezért komposztos termőfölddel töltötték fel a ládákat, melyekbe közel 230 tő levendulát és kannát ültetnek el.

Kicserélte a Bujtosi tó hídjának deszkázatát a NYÍRVV Nonprofit Kft. A híd járófelületét részben a folyamatos rongálás, részben az időjárás tette tönkre. A helyreállításhoz fél köbméter  tölgyfát használt fel a társaság.

Felújítja a Bujtosi tó város felőli részletének sétányát a NYÍRVV Nonprofit Kft. A társaság a 950 méteres szakaszon új tehertartó, alapozó réteget készít, melyet vörös salakkal borítanak, és kicserélik a tönkrement szegélyköveket. A lealapozott sétány, és a megtámasztott szegély tartósabbá és biztonságosabbá teszi majd a közlekedést a gyalogosok és kerékpárosok számára.  A munkálatok előreláthatóan július végéig befejeződnek, a sétány felújítása közel két millió forintba kerül. A sétány újraépítésével befejeződnek a belső tó három éve tartó helyreállításának munkálatai, melynek eredményeként egy pihenésre és sportolásra egyaránt alkalmas, esztétikus zöldfelület jött létre Nyíregyházán.
\"NYÍRVV
120 négyzetméteren állítja helyre a járdát a Korányi Frigyes utcán, a Temető bejárata mellett a NYÍRVV Nonprofit Kft. A járda a 80-as években alap nélkül épült, ami gyorsította elöregedését és rongálódását, ezért munkatársaink az alapozást követően csaknem 20 tonna aszfalt felhasználásával felújították a forgalmas járdaszakaszt.

153 négyzetméteren állította helyre a tönkrement, elöregedett járdát a Kállói úti körforgalomnál a NYÍRVV Nonprofit Kft. A 102 m hosszú másfél méter széles járdaszakaszt munkatársaink újraalapozták, szegélyt építettek, és 13 tonna aszfalt felhasználásával leburkolták.

 

-kt-