A polgármester köszöntötte a nyíregyházi fürdő 200.000-dik vendégét

Augusztus 30-án, kedden Dr. Kovács Ferenc Nyíregyháza Polgármestere és Dr. Podlovics Roland a Sóstó - Gyógyfürdők Zrt. Vezérigazgatója köszöntötte a szerencsés Vendéget.

 


Dr.Kovács Ferenc polgármeste

Dr.Kovács Ferenc polgármester a szerencsés család minden tagját köszöntötte

 

 

Ma köszöntötték a Parkfürdőben a 200.000-dik fürdővendéget Nyíregyházán. Alexa Zsolt helyi lakos, és nagyon örült a megtiszteltetésnek. A háromgyerekes nyíregyházi család szombaton érkezett a fürdőbe 200 ezredikként, s most vették át nyereményüket.

sóstó

Dr. Podlovics Roland a Sóstó - Gyógyfürdők Zrt. Vezérigazgatója és Dr. Kovács Ferenc Nyíregyháza Polgármestere köszöntötte a kitüntetett Vendégeket


Az édesapa ajándékcsomagot kapott Nyíregyháza Megyei Jogú Város polgármesterétől, az édesanya pedig virágcsokrot kapott volna a fürdő vezérigazgatójától Dr. Podlovics Rolandtól, de mivel ő nem tudott jelen lenni az eseményen, lánya vette át a virágokat.

Kovács Ferenc

Az édesapa ajándékcsomagot kapott Nyíregyháza Megyei Jogú Város polgármesterétől


Fő ajándékként pedig egy a jövő évre szóló egyhónapos szabadon felhasználható strandbérletet kaptak a Sóstó - Gyógyfürdők Zrt-től, amit boldogan vettek át. Dr. Podlovics Roland elmondta, ma már a 215 ezredik látogatónál járnak a Parkfürdőben.

sóstó

Alexa Zsolt helyi lakos, és nagyon örült a családi fürdőbelépőnek


Ez azért is nagy dolog, mert a tavalyi évben még a 170 ezret sem érték el a Nyíregyházán fürdőzők. Dr. Kovács Ferenc polgármester reményét fejezte ki,hogy hamarosan a 300 ezredik vendéget köszönhetik! A rekord eredmény egyébként az augusztusi kánikulának, a beruházásoknak és a plusz szolgáltatásoknak is köszönhető a fürdő vezetője szerint.MCOnet-Kovács Tünde


További hírek:

Nyíregyháza Online