A rászorulóknak segítenek a nyíregyházi anyukák

Európa első számú szülés utáni regenerációs mozgásprogramja, az Ausztriából indult Kangatraining program minden év nyarán rendezi a nemzetközi segítségnyújtó akciót, amelyhez Magyarország két évvel ezelőtt csatlakozott.

\"Európa

Európa első számú szülés utáni regenerációs mozgásprogramja, az Ausztriából indult Kangatraining

 

 

Több mint hatvan város anyukái, kismamái tartanak azonos koreográfia szerint rendezett jótékonysági FlashMobot ezen a nyáron is világszerte. 2016-ban már nyíregyházi fiatalok is csatlakozhattak az akcióhoz: a résztvevők együttesen tanulják be a FlashMob koreográfiáját, amelyet Nyíregyházán kívül még tizenhat magyarországi városban is előadnak a kisgyermekes anyukák. A világ számos pontján anyukák babájukkal ugyanazt a koreográfiát adják elő, ezzel szeretnének segíteni az SOS Gyermekfalvaknak. Jelenleg Magyarországon 400 gyermek és fiatal él az SOS gondoskodásában Kecskeméten, Orosházán és Kőszegen.

 

\"Nyíregyháza,

 

A rászorulóknak segítenek a nyíregyházi anyukák a Flash mobbal

Az SOS Gyermekfalvak kis lakói számára ajánlják fel a július 1-i jótékonysági FlashMobon gyűjtött adományokat a nyíregyházi anyukák, akik a Korzó előtti téren, péntek délután 17:00 órakor kezdik táncukat, amelyet világszerte számos nagyvárosban is megrendeznek. Céljuk,  hogy segítsék a rászorulókat abban,\"hogy az ő gyermekeik is boldogok lehessenek, és érezhessék az a szeretetet, amit mi érzünk, mikor babánk a mellkasunkon elégedetten szuszog, miközben mi az egészségünkért teszünk\" - hangsúlyozzák a szervezők.

 

-csa-