A Széfszakértők gyors és profi segítséget nyújtanak

A széfek azzal a küldetéssel születnek, hogy megóvják értékeinket. Legyen szó üzleti titkokat tartalmazó dokumentumokról, ritka ékszerekről vagy nagy összegű pénzösszegről, a biztonsági zárral rendelkező fémdobozokban védve vannak az illetéktelen személyek ellen.

Gond legfeljebb csak akkor lehet, ha valamilyen oknál fogva nem tudunk hozzáférni a tartalmához. Ám ez esetben sem történik katasztrófa, ugyanis a Széfszakértők gyorsan a segítségünkre sietnek és mindent megtesznek azért, hogy a benne lévő értékek sérülése nélkül kinyissák.

Mi a teendő, ha nem nyílik a széf?

Tudnunk kell, hogy a széfek nagyon érzékeny zárszerkezettel rendelkeznek. Míg a fémdoboz falai masszivitásról és törhetetlenségről árulkodnak, addig a zár finom alkatrészekből tevődik össze. Ezért fordulhat elő az, hogy még a legapróbb meghibásodás is nagy problémát okozhat. Ha azt tapasztaljuk, hogy a megszokott módon nem tudjuk kinyitni a széfet, akkor jobb, ha nem teszünk több kísérletet, ugyanis a sikertelen próbálkozással sokat ronthatunk a helyzeten. A szefszakertok.hu oldalon megtaláljuk azokat a szakembereket, akik profi segítséget tudnak adni szorult helyzetünkben. 

Mi van, ha “csak” elveszett a széfkulcs?

Ha a kulcs hiánya miatt nem tudjuk kinyitni a széfünket, akkor érdemes körülnézni azokon a helyeken, ahol nagy eséllyel megtalálhatjuk. Kellemetlen szituációt szülhet, ha helyszínre hívjuk a szakértőket, közben meg eszünkbe jut, hogy hova is tettük a kulcsot. Előfordulhat, hogy hiába keressük, sehol sem találjuk és pótkulccsal sem rendelkezünk. Ez esetben is készségesen segítenek a Széfszakértők, akik a helyszínre érkezést követően azonnal nekiállnak a munkának, hogy ismét hozzáférjünk annak tartalmához. 

Zárnyitás károkozás nélkül

A zárnyitás nem gyerekjáték. Éppen ezért egyáltalán nem mindegy, hogy kire bízzuk a munkát. A hozzáértő szakemberek munkája lehet, hogy kicsivel drágább, de összességében véve megéri kifizetni, hiszen cserébe károkozás nélkül, gyorsan, precízen végzik el a feladatot. Mi pedig ismét gondtalanul használhatjuk a széfünket.