A Szpari a Puskás Akadémiával mérkőzött meg

A 11. fordulót rendezték az OTP Bank Ligában. A Puskás Akadémia volt a vendég Nyíregyházán, a Városi Stadionban. 
Nyíregyháza Spartacus - Puskás Akadémia 0-1 (0-1)

1686 néző

Jv: Andó-Szabó Sándor (Gerogiou Theodoros, Kis Zoltán)

Nyíregyháza: Balogh - Nagy, Jánvári, Fodor, Törtei (Szokol 63.p) - Spitzmüller (Koller a szünetben), Sándor - Kostic(Zivanovic 78.p), Pákolicz, Pekár - Bajzát

vezetőedző: Csábi József

Puskás Akadémia: Danilovic - Lorentz, Szélesi, Kelic, Vaszicsku, Tamás, Polonkai(Czvitkovics 86.p), Szakály, Lencse, Tischler(Gohér 78.p), Harsányi (Papp)

vezetőedző: Benczés Miklós

A Nyíregyháza Spartacus vezetőedzője a Puskás Akadémia elleni vereség után ajánlotta fel lemondását. Mátyus János veszi át a csapat irányítását.
A Szpari-Puskás Akadémia sajtótájékoztatója


Az Újpest FC – Nyíregyháza Spartacus FC NB I-es labdarúgó mérkőzés 2014. október 24-én 19.00 órai kezdettel kerül megrendezésre a Szusza Ferenc Stadionban.

A vendégszurkolóknak a mérkőzésre érkezésük megkönnyítése érdekében a gépjárművel utazó drukkerek felvezetését és kísérését tervezzük a Megyeri úti vendégbejárathoz - írja a BRFK IV. ker. Rendőrkapitányság.

Kérjük, hogy azok a szurkolók, akik a felvezetést igénybe kívánják venni, a mérkőzés napján 17.00 és 17.15 óra között gyülekezzenek a M3 autópálya 28. KM-nél lévő LUKOIL benzinkút parkolójában, ahonnan az érkezőket a Stadionhoz kísérjük. A konvoj legkésőbb 17.30 órakor indul, hogy a vendégszurkolók a mérkőzés kezdetéig rendbe be tudjanak lépni szektorukba.


-csa-