Akadálymentes lett a nyíregyházi kormányablak

Szabolcs- Szatmár- Bereg Megyében - országos viszonylatban - a legtöbb akadálymentes Kormányablak fogadja az ügyfeleket. Nyíregyházán mindkét kormányablak akadálymentes lett.


A Szabolcs- Szatmár- Bereg Megyei Kormányhivatal pályázati anyagot nyújtott be még 2 éve, a TIOP-3.3.1/A-12/2 kódszámú és A közszolgáltatásokhoz való egyenlő esélyű hozzáférés megteremtése: akadálymentesítés elnevezésű konstrukcióba. A projekt támogatási teljes támogatási összege: 372 499 921 forint. A pályázat fő célkitűzése az intézményrendszer teljes körű akadálymentesítése és ezzel a nyújtott szolgáltatások minőségének javítása az igénybe vevők megfelelő ellátásának megteremtése érdekében.

 

 

\"Szabolcs-

 

Akadálymentes lett a nyíregyházi kormányablak

 

 Akadálymentes Kormányablak helyszínek megyénkben: Baktalórántháza, Balkány, Csenger, Demecser, Dombrád, Fehérgyarmat, Ibrány, Kisvárda, Máriapócs, Mátészalka, Nagyhalász, Nagykálló, Nyírbátor, Nyíregyháza (2 helyszín), Rakamaz, Tiszalök, Tiszavasvári, Újfehértó, Vásárosnamény, Záhony. A projekt az érintett ingatlanok akadálymentesítésére biztosított pénzügyi fedezetet, azonban a Közigazgatási és Igazságügyi Hivatal - mint konzorciumi partner - közreműködésével megtörtént az egységes Kormányablakok arculati kialakítása is. Ennek fedezetét a Rendkívüli Kormányintézkedés terhére biztosította a Magyar Állam.

 

 

-kt-