Az Újpest ellen is győzni tudott a Szpari

Jól kezdte a szezont a Szpari. 2-0-ra nyert a DVSC-DEAC ellen a Nyíregyháza Spartacus, majd a 2. fordulóban  1-4-re verte az Újpestet.


A 2. fordulót is megrendezték az NB-III-ban. A Nyíregyháza Spartacus az Újpest II. ellen lépett pályára.  Mátyus János vezetőedző abban bízik, a folytatásban is megmarad a lendület.

 


Újpest II. - Nyíregyháza Spartacus 1-4 (1-1)

Budapest

Jv: Kiss Róbert ( Kulcsár, Rózsás)

Újpest II: Banai - Tóth T., Gubacsi, Fék, Paulik (Petényi 46.p)), Keglovics, Makrai, Cseke, Tóth R (Ferkel 46.p)., Pávkovics, Száraz

vezetőedző: Víg Péter

Nyíregyháza: Ovszijenko -  Szokol, Jagodics, Törtei, - Rubus, Zofcák, Ramos (Pálinkás 64.p), Farkas (Abdouraman 46.p) - Kostic (Ács 76.p), Rezes, Pölöskey

vezetőedző: Mátyus János

 

 \"Szpari,

Jól kezdte a szezont az NBIII-ban a Nyíregyháza Spartacus

 
Változások is bekövetkeztek a következő meccsekkel kapcsolatban: Módosul a Putnok elleni Magyar Kupa mérkőzés időpontja. Mivel országos TV csatorna is szeretné közvetíteni a találkozót, ezért 2015.08.13-án, azaz csütörtökön este 20.00-tól lépnek pályára a csapatok. A mérkőzésre a bérletek nem érvényesek, egységesen 500 Ft lesz a belépő ára, de 70 év felett és 14 év alatt nem kell jegyet venni. Ezzel együtt változik a Nyírbátor elleni bajnoki kezdési időpontja is, és nem 15-én szombaton, hanem 16-án, vasárnap játszanak a csapatok.

 

-csa-