Az Újpestet fogadja a Szpari Nyíregyházán

Újabb bajnoki mérkőzés várt a Nyíregyháza Spartacus Football Clubra az  OTP Bank Liga 26.fordulójában. Az ellenfél a Puskás Akadámia volt.


Puskás Akadémia FC - Nyíregyháza Spartacus  1-2 (1-0)

Pancho Aréna

Jv: Vad II. István (Albert, Berettyán)

Puskás AFC: Danilovic - Szélesi, Tar, Kelic, Fabio, Fiola, Tóth, Kleinheisler(Szakály 46.p), Zsótér(Sallai 78.p), Lencse, Tischler(Makrai 87.p)

vezetőedző: Benczés Miklós

Nyíregyháza: Balogh - Szokol, Kovacevic, Fodor, Törtei - Zofcák(Abdouraman 67.p), Koller, Halenár, Pekár - Seydi(Vámos 31.p(Ivanovs 81.p)), Dartsimelia

vezetőedző: Mátyus János

 

 

Puskás Akadémia FC - Nyíregyháza Spartacus  1-2 (1-0)

 

A nyíregyházi alakulat pénteken az Újpestet fogadja.   A Szpari és az Újpest is győzött a legutóbbi fordulóban, a lilák harmadik győzelmüket aratták zsinórban, míg a Nyíregyháza az elmúlt négy meccsén nem talált legyőzőre.

A Spartacus 1928 Egyesület a Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Gyermekvédelmi Központ intézményeiben élő gyerekek támogatására természetbeni adományok gyűjtésére irányuló akciót indított. A természetbeni adományokat, melyek célszerűen ruha, tartós élelmiszer, játék és édesség lehetnek, kérik, hogy a Filo Sportcentrumba szíveskedjenek személyesen eljuttatni, de a pénteki Szpari-Újpest találkozó ideje alatt a Városi Stadionban is fogadják az adományokat.

 

-csa-