Csepreghy Nándor is részt vett a nyíregyházi vállalkozói fórumon

A 2014-2020 közötti időszak uniós pályázatairól és kedvező kkv hitellehetőségekről tartott tájékoztatót Csepreghy Nándor, a Miniszterelnökség fejlesztéspolitikai kommunikációért felelős helyettes államtitkára és Krisán László, a KAVOSZ Zrt. vezérigazgatója Nyíregyházán.

KAVOSZ Zrt.


A Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Kereskedelmi és Iparkamara, a VOSZ Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Szervezete, valamint a KAVOSZ Zrt. Nyíregyházán is megrendezte a KAVOSZ Zrt. országos fórumsorozatának részeként a vállalkozói fórumot a következő uniós fejlesztési ciklussal kapcsolatban.

2014 és 2020 között mintegy 12 000 milliárd forint európai uniós fejlesztési forrás áll Magyarország rendelkezésére. Október első napjaiban megjelennek az első európai uniós pályázatok, és az év további részében, még a magyar operatív programok uniós jóváhagyása előtt további kiírások várhatók. Az operatív programok közül a területi, illetve a gazdaságfejlesztési programokra koncentrálódik a gazdaságfejlesztési források legnagyobb része. A részletekről Csepreghy Nándor, a Miniszterelnökség fejlesztéspolitikai kommunikációért felelős helyettes államtitkára adott tájékoztatást Nyíregyházán.

Az eseményen kiderült: nagyon várják a vállalkozások az új pályázatokat, a KAVOSZ vállalkozói fórumsorozat állomásain minden eddiginél nagyobb számban vettek részt az érdeklődők. A KAVOSZ Zrt. vállalkozói fórumán részt vett Dr. Kovács Ferenc Nyíregyháza polgármestere is.

-csa-