Dunaújvárosban nem sikerült a Szparinak

A Nyíregyháza Spartacus a Dunaújváros otthonában lépett pályára szombaton. A fontos bajnokin sajnos szégyenben maradt a szabolcsi alakulat.

A bajnokság 22. fordulójában Dunújvárosban lépett pályára a Nyíregyháza Spartacus Football Club.Dunaújváros-PASE - Nyíregyháza Spartacus 3-0 (1-0)

Dunaújváros, 500 néző

Jv: Erdős József (Albert, Király)

Dunaújváros: Nagy – Hidvégi(Thiago 88.p), Vaskó, Szekeres, Villám – Orosz(Jakab 83.p), Csehi, Nikházi, Farkas, Petneházi(Lázár 77.p)– Eppel

vezetőedző: Artner Tamás

Nyíregyháza: Balogh - Kostic, Szokol(Seydi 46.p), Kovacevic, Ivanovs, Bosnjak - Arziani, Zofcák - Pekár(Dartsimelia 69.p), Halenár - Rezes (Törtei 75.p)

vezetőedző: Mátyus János
Dunaújváros – Nyíregyháza Spartacus FC | 3-0 | OTP Bank Liga | 22. forduló | MLSZTV

 
Más hír is akad a csapat háza táján: A 2015/2016-os bajnoki szezonban már megyei-I-es együttest is indít a Nyíregyháza Spartacus. Jelezte indulási szándékát a szövetség felé a Nyíregyháza Spartacus, így a következő szezonban indulhat a Spartacus II. \"Mivel NB-I-es licenszel rendelkezik, így ennek semmilyen akadálya nincs, alanyi jogon nevezhet nyáron a megyei-I-es bajnokságba\" - mondta Krizán Sándor, az MLSZ Megyei Igazgatóságának vezetője.

 

mconet