Fejlesztik az Arany Iskola uszodáját Nyíregyházán

Újabb fejlesztésre lehet készülni az Arany János Gimnázium, Általános Iskola és Kollégium épületében – számolt be a polgármester, dr. Kovács Ferenc közösségi oldalán.

Korábban az iskolában egy új, korszerű, műanyaggal borított szabadtéri kézilabdapálya készüléséről számolt be dr. Kovács Ferenc, Nyíregyháza polgármestere.
 
A beruházásra a Magyar Kézilabda Szövetség Országos Tornaterem Felújítási Programja részeként kerülhet sor az Arany János Gimnázium, Általános Iskola és Kollégium területén – tudatta a nyiregyhaza.hu.
 
Korszerűsítik az uszodát is az Arany János iskolában
Korszerűsítik az uszodát is az Arany János iskolában
 
Most azonban újabb fejlesztésről is hírt adott a városatya. EMMI forrásból újították fel tavaly az épületet, melyet tavasztól tovább fejlesztenek: megújul a medencetér előtti közlekedőrész, valamint az uszodai öltözők.
 
Március 31-el kezdődtek meg a munkálatok, melyeket a BMSK által koordinált projekt keretében valósítanak meg, bruttó 70 millió forintból. A korszerűsítés ideje várhatóan 3 hónap. Az úszásoktatás szeptembertől folytatódhat az intézményben – írta meg a nyiregyhaza.hu.
 
Fotó: Facebook/Kovács Ferenc
 
B.A.