Folyamatban lévő útberuházások Nyíregyházán

Nyíregyháza Megyei Jogú Város területén a jelenleg is folyamatban vannak olyan építési és felújítási munkálatok, amelyek az itt lakók életminőségének javítását szolgálják.

Nyíregyháza


A "Nyíregyháza Önkormányzati tulajdonú belterületi útjainak fejlesztése" megnevezésű pályázat megvalósítása a tervezett ütemben halad.

Pénteken megkezdődött a Garibaldi utca aszfaltozása - az időjárás függvényében haladnak a munkálatok a Korányi F. utca felől az Ószőlő utcai kereszteződésig. Félpályás útlezárásra lehet számítani. A forgalmat tárcsás jelzőőrök irányítják. Időszakos kihajtási tilalomra is lehet számítani a csatlakozó utcákról a Garibaldi utca irányába.

Még folyamatban van az Ifjúság utca és a Sóstói út közötti részen a járda aszfaltozása, a többi szakaszon már elkészültek a járdák.

A Nyírségvíz Zrt. bekötővezeték rekonstrukciót tervez a Derkovits utca egy szakaszán.  Ezért a Derkovits utca - Bártfa és Dugonics utca közötti szakaszon szeptember 16-ától, az időjárási viszonyoktól függően előreláthatólag szeptember 26-áig lassabb haladással kell számolniuk az autóvezetőknek.


-kt-