Folyamatos fejlesztések, építési munkálatok Nyíregyházán

Nyíregyháza Megyei Jogú Város területén a folyamatban lévő építési és felújítási munkálatok augusztus 7-én az alábbiak szerint befolyásolják a jármű-, és gyalogosforgalmat:

Nyíregyháza Megyei Jogú Város


Augusztus 6-án (szerda)
aszfaltozás előkészítő munkálatokat végeznek a Csősz utcán, a Nyírség utcán, valamint a Krúdy Vigadó előtti parkolóban, és folytatódik az útalap építés a Vasút utcán. Ezeken a szakaszokon forgalomkorlátozásra kell számítani. Utómunkák lassítják a közlekedést a Tulipán és Szabadság utcákon is.

Augusztus 7-én (kedd) aszfaltozzák a Mák és Szalonka utcákat, ezeken a szakaszokon teljes útlezárásra kell számítani. A Vasút utcán útalap építés, a Tulipán és Szabadság utcákon padkarendezés, a Csősz és Nyírség utcákon pedig előkészítő munkálatok lassítják a forgalmat.

Az érkerti felújítási munkálatok során:
Az Érpataknál, a Toldi u. 56-66. előtt a gyalogos-, és a járműforgalom továbbra is korlátozott.
A felújítás ideje alatt nem lehet behajtani a Toldi u. 56-58 sz. előtt lévő és a Vécsey köz 27-29. szám közötti parkolókba.

A Nyírségvíz Zrt. ideiglenes gerincvezeték kiépítésével megkezdte a Bocskai utcán található (Inczédy sor – Liszt Ferenc utca közötti szakaszon) társasházak ivóvízvezetékének rekonstrukcióját. A munkálatok első szakasza csak a belső „szervizutat” érinti.

-csa-