Folytatódhat a készülés az Eissmann Városi Sportuszodában

A sportszakmai munka nem marad abba az Eissmann uszodában – a létesítményt, ahol sportolók készülnek, támogatja a Honvédelmi Minisztérium Sportért Felelős Államtitkársága.

Ahogyan az elmúlt esztendőben, úgy idén is üzemeltetési támogatást ad a 2023-as év első negyedévében az Eissmann Városi Sportuszoda működtetésére a Honvédelmi Minisztérium Sportért Felelős Államtitkársága – tudatta közösségi oldalán Kovács Ferenc, Nyíregyháza polgármestere.
 
Így a sportszakmai munka az uszodában zavartalanul folytatódhat.
 
Ebben a létesítményben készülnek megmérettetéseikre a Nyíregyházi Sportcentrum - mint kiemelt vidéki sportegyesület úszó szakága -, a Magyar Úszó Szövetség Úszónemzet Programjának növendékei és az Aqua SE vízilabdázói is – írta a városatya.
 
Folytatódhat a készülés az Eissmann Városi Sportuszodában
Folytatódhat a készülés az Eissmann Városi Sportuszodában
 
Ugyanakkor, a modern uszodában a helyi lakosoknak is van lehetősége a sportolásra, egészségük megőrzésének érdekében - minden hétköznap reggel 6 és 14 óra között.
 
Kovács Ferenc kiemelte: érdekesség, hogy a debreceni vízilabda egyesület bajnoki mérkőzéseit is a nyíregyházi Eissmann Városi Sportuszodában rendezi meg.
 
Emellett több rangos régiós úszóversenynek ad otthon ez a versenymedence a közeljövőben.
 
Fotó: facebook.com/dr.Kovacs.Ferenc.politikus
 
B.A.