Folytatódott a Szpari veretlenségi sorozata

Március 14-én újabb meccset játszott a Nyíregyháza Spartacus, ezúttal a Szentlőrinc ellen – a mérkőzés döntetlennel zárult, ezzel a Szpari ismét veretlen.

A jelek szerint igen pozitívan játszik a Nyíregyháza Spartacus az utóbbi időben – 6 meccs óta veretlen a csapat. Legutóbb március 14-én a Szentlőrinc ellen lépett pályára, s a mérkőzés eredménye 0-0 lett – adta hírül a szon.hu.
 
A győzelem ezúttal nem jött össze, pedig azok után, hogy a Szpari ötször nyert egymás után az utóbbi meccsein, erre is lehetett számítani – Gálhidi György vezetőedző a mostani döntetlent előre aláírta volna, ugyanakkor megjegyezte: még tudatosabban kell játszaniuk a fiúknak.
 
Veretlen maradt a Nyíregyházi Spartacus
Veretlen maradt a Nyíregyházi Spartacus
 
A Nyíregyháza Spartacus jelenleg a második legkevesebb gólt kapott csapat a Pécs (18) után a bajnokságban, a 2021 tavaszán rendezett nyolc forduló alkalmával csak két alkalommal nem sikerült kivédeni a gólt – írta a szon.hu.
 
A Szpari legközelebb április 4-én lép pályára, tétmeccsre. Gálhidi leginkább taktikailag szeretné továbbképezni a játékosokat – tudatta a lap.
 
Fotó: Dodó Ferenc
 
B.A.