Győzelem és döntetlen a Szpari heti mérlege

Nemrég Cigándon játszott edzőmérkőzést a Nyíregyháza Spartacus, a Ness Hungary NB-II. 24. fordulójában pedig a Balmazújváros volt az ellenfele.

2014.04.16 -án felkészülési mérkőzést játszott a több egykori nyíregyházi játékost is a soraiban tudó Cigánd ellen a Szpari.

 


szpari

Cigánd - Nyíregyháza Spartacus 0-3 (0-3)

Gólszerző: Szilágyi (3)

Nyíregyháza: Ovszijenkó (Perger) - Benkő , Rubus(Gengeliczki), Jánvári (Polényi), Törtei (Reznek) - Sándor(Csordás), Ulvicki - Kákonyi(Huszák), Pákolicz(Paku), Kis - SzilágyiA hétvégén a Szpari Balmazújvárosban lépett pályára. Lucsánszky Tamás vezetőedző csalódott volt a 2-2-es döntetlen meccs után.

Balmazújváros - Nyíregyháza Spartacus 2-2 (1-2)

Jv: Berke Balázs (Szpisják, Kovács II)

Balmazújváros: Mester - Vachtler(Mokánszki 82.p), Kónya, Németh, Papp, Nagy(Bokros 14.p), Müller(Vólent 80.p), Privigyei, Demjén, Belényesi, Szőllősi

Szakmai vezető: Pajkos János

Nyíregyháza: Balogh - Polényi, Rubus, Gengeliczki, Jánvári - Ulvicki(Paku 68.p), Csordás(Kákonyi 89.p) - Sándor, Rezes, Huszák(Törtei 84.p) - Bajzát

Vezetőedző: Lucsánszky Tamás


A Szpari a héten a jó formában lévő Gyirmótot fogadja, és mivel a Duna TV is közvetíti a találkozót, így pénteken 15.30-tól találkoznak a csapatok a Városi Stadionban.