Hamarosan befejeződik Nyíregyházán a Hübner 10 millió eurós beruházása

Március végén került sor Nyíregyházán a Hübner-H Kft. új üzemcsarnokának bokrétaavató ünnepségére. A mostani beruházással 8000 m2 termelőterület fog létrejönni és több mint kb. 50 munkahely létrehozásával számolnak.


A körülbelül 10 millió eurós, vagyis 3 milliárd forintos beruházásnak körülbelül a fele teszi ki a csarnoképítési munkálatokat, a másik felével pedig új technológiákba ruháznak be. Az eseményen egyébként jelen volt Ingo Heerdt, a Hübner-H Kft. ügyvezetője, Dr. Kovács Ferenc, Nyíregyháza MJV polgármestere, valamint Hársfalvi Péter, az Aktuál-Bau Kft. ügyvezetője, akik együtt helyezték el a bokrétát az épület legmagasabb pontján.

dr.Kovács Ferenc

Dr. Kovács Ferenc, Nyíregyháza Megyei Jogú Város polgármestere is jelen volt az ünnepségen


A Tünde u. 11.sz. alatti Hübner-H Kft. telephelyen várhatóan áprilisban befejeződhet a munka."A határidőt betartva zajlottak a munkálatok" – mondta el Ingo Heerdt, a Hübner-H Kft. ügyvezetője az ünnepségen, valamint megköszönte a városnak a segítséget a beruházáshoz szükséges engedélyek beszerzése során.

HÜBNER

A több mint 1700 alkalmazottat foglalkoztató világvállalat leányvállalatai megtalálhatóak Brazíliában, az Egyesült Államokban, Ázsiában, Kínában, Oroszországban valamint Európa számos országában is


Tudni kell, hogy a már több mint 60 éve Németországban alapított Hübner GmbH az egyik legrégebbi tradícióval rendelkező rendszerellátó  cég a technikai ipari termékek területén, különösképpen a buszok és a sínen közlekedő járművek területén.  A ma már több mint 1700 alkalmazottat foglalkoztató világvállalat leányvállalatai megtalálhatóak Brazíliában, az Egyesült Államokban, Ázsiában, Kínában, Oroszországban valamint Európa számos országában is, mint Magyarországon, Olaszországban, Franciaországban illetve Svédországban. A Hübner-H Gumi- és Műanyagipari Kft. 1997-ben rakta le alapkövét Magyarországon, Szabolcs-Szatmár-Bereg megye székhelyén.


MCOnet