Használt autók olcsón? Mondjuk a tutit!

Tudtad, hogy már a határ átlépése nélkül, online is licitálhatunk külföldi használt kocsikra? Ha autókereskedő vagy, ezt a cikket ne hagyd ki!

 

Már a hazai forgalmazók számára is elérhető a legnépszerűbb európai licitoldal, ahol használtautót venni és eladni is lehet! Közel 3000 ajánlat: személygépjárművek, furgonok, kisteherautók és sérült járművek várják új tulajdonosukat.

Jó, jó, de megbízható?

Érthető, ha valaki némi kétkedéssel fogadja az autó licitet. De a használt eladó autók adás-vétele mindig is kockázatokat rejt. A jármű profilja, fotói, felszereltsége, sérülései éppúgy megtekinthetők az adesa.eu-n, mint bármely más használtautó portálon. Sőt, egyes gépkocsiknál harmadik fél által végzett bevizsgálási jelentések is elérhetőek. 

Ha mégis probléma akadna a megvásárolt járművel, arra az esetre a cégnek részletes kártérítési irányelve van kidolgozva.

Mi a fontos egy profi kereskedőnek?

Az a fontos, hogy az üzletre koncentrálhasson! Itt egyszerűen és kényelmesen lehet válogatni, sőt kézben tartható a teljes folyamat egy mobilapplikáción keresztül is.

Az applikációban, illetve az oldalon részletesen lehet keresni nem csak márkára, modellre, hanem akár színre is. Lehet szűrni a származási országra, és beállítható egy -tól/-ig összeg, ami a vevő számára elfogadható egy külföldi használtautóért. Ha fontos a felszereltség vagy az esetleges sérülés típusa, arra is lehet szűkíteni a keresést.

 

Új autód kulcsa

 

Hogyan vásárolhatok használt autót olcsón?

A kinézett kocsihoz egy aukció keretében lehet hozzájutni. Nem kell rögtön a legmagasabb árat megadni, különböző aukciótípusok vannak és egy „licitsegéd” is támogatja a sikeres vásárlást. Böngészőértesítések is érkezhetnek, így ha éppen nincs megnyitva az oldal vagy az applikáció, de érdekeltek vagyunk egy licitfolyamatban, a rendszer jelzést küld. Ha pedig a bármikor elakadnánk, magyar nyelvű ügyfélszolgálat is rendelkezésre áll.

Éppúgy juthatok használt autóhoz Budapesten, mint az ország másik pontján?

Az esélyek teljesen egyformák Budapesten és Kazincbarcikán is. A licitet megnyerő autókereskedő egy dedikált kapcsolattartót is választhat, aki az exportokmányok és a szállítás körüli ügyintézés során is segítségére lesz. 

Ez az online aukciós lehetőség csak viszonteladók számára nyitott, de bárki böngészhet. Ha magánszemélyként találod meg álmaid autóját, keresd fel a legközelebbi autókereskedőt, és mutasd meg neki ezt az online vásárlási lehetőséget!