Ingyenes Amatőr Strandröplabda Verseny Nyíregyházán

A Hübner-H Gumi- és Műanyagipari Kft. 2014. június 26-29. között pénzdíjas, ingyenes Amatőr Strandröplabda Versenyt szervez. A verseny részleteiről bővebb információval a sajtótájékoztatón Ingo Heerdt ügyvezető igazgató szolgált.

2014. június 26-29. között ismét HÜBNER Beach Volleyball in the city sportesemény Nyíregyháza szívében, a szökőkút melletti területen. Az ingyenes Amatőr Strandröplabda Versenyre rekordszámú, 35 csapat adta le határidőig a nevezését!


2014. június 26-án az első napon több különleges gálamérkőzést is szervezünk a hagyományos pályaátadó mérkőzésen, amikor kiderülhet, harmadik alkalommal vajon sikerül-e végre a HÜBNER-H Kft. csapatának nyernie Nyíregyháza Megyei Jogú Város csapata ellen.2012-ben Magyarországon Nyíregyházán került megrendezésre a HÜBNER-H Kft. szervezésében strandröplabda verseny a város központjában


A hangulatról Nyíregyháza kedvenc DJ-i, mint például DJ PG és DJ VÁCZY, míg a show elemekről és a szurkolói buzdításról pom-pom csapatok gondoskodnak. A szurkolók ebben az évben becsatlakozhatnak a szünetekben a játékba, hiszen nézői versenyeket is szervezünk! A HÜBNER Amatőr Strandröplabda Versenyre nevezett csapatoknak pedig nem kicsi a tét, hiszen az ingyenes jelentkezésen túl az első három helyezett pénzjutalomban részesül:

I. helyezett csapat 100.000 Ft

II. helyezett csapat 60.000 Ft

III. helyezett csapat 40.000 Ft

Megnyitón köszöntőt mond Dr. Kovács Ferenc, Nyíregyháza Megyei Jogú Város polgármestere és Ingo Heerdt, a HÜBNER-H Kft. ügyvezető igazgatója.


-tk-