Jól haladnak a csomópont-fejlesztések Nyíregyházán

Várhatóan a nyárra véget ér a Tiszavasvári út-Derkovits utca csomópontjának fejlesztése a szabolcsi vármegyeszékhelyen, de a László utca – Belső körút munkálatai is elkezdődtek.

A tervek szerint halad és várhatóan nyárra be is fejeződik a Tiszavasvári út-Derkovits utca csomópontjának fejlesztése Nyíregyházán, amely Terület- és Településfejlesztési Operatív Program (TOP) forrásból, a Magyar Közút Nonprofit Zrt.-vel közös konzorciumban valósul meg – tudatta közösségi oldalán dr. Kovács Ferenc polgármester.
 
Mint írta, az érintett szakaszon 2x2 sávos utat építenek kanyarodó sávokkal és jelzőlámpás forgalomszabályozást alakítanak ki.
 
Jól haladnak a csomópont-fejlesztések Nyíregyházán
Jól haladnak a csomópont-fejlesztések Nyíregyházán
 
Módosul az út melletti kerékpárút és a járda nyomvonala, emellett átépítik a meglévő csapadékelvezető rendszert és áthelyezik a 36 számú út két oldalának kapcsolatát biztosító, kijelölt- gyalogos átkelőhelyet – számolt be a városatya.
 
Nem csak itt zajlik azonban a munka. Csomópontot fejlesztenek a László utca – Belső körút forgalmas és balesetveszélyes kereszteződésében is. Itt a napokban kezdődtek meg a munkálatok. Ezen a helyszínen többek között szintén jelzőlámpákat helyeznek majd el a szakemberek – írta közösségi oldalán dr. Kovács Ferenc.
 
Fotó: Facebook.com/Dr.Kovacs.Ferenc.politikus
 
B.A.