Jól játszott a Szpari a Loki ellen

Kimondottan jó játékot láthattak a nézők a Nyíregyháza Spartacustól a Debrecen ellen – a meccsen a Szpari csaknem 80 percen át vezetett.

Hazai pályán és jól játszott a Szpari az október 25-i meccsen Nyíregyházán, a debreceni Loki ellen. A két rivális 2014 óta először játszott egymással bajnoki kereteken belül.
 
A rajongók nagy várakozással néztek a mérkőzés elé, melyet csaknem 80 percen át vezetett a Szpari, Bár a DVSC-nél többször volt a labda, a nyíregyházi játékosok lendületesebbnek látszottak, s a 11. percben egy gól is született Jánvári Gábor jóvoltából, aki Ötvös Bence jobb oldali szögletére érkezett – írta meg a szon.hu.
 
A Szpari és a Loki is nagy lendülettel játszott
A Szpari és a Loki is nagy lendülettel játszott
 
Ezt követően a Loki szerezte meg több alkalommal a labdát, s számos esetben eljutott a Szpari tizenhatosáig, de a Nyíregyháza Spartacus sem engedett.
 
A második félidőben előbb a debreceniek, majd a Szpari játékosai ostromolták az ellenfelük kapuját. A 80. percben Szatmári Csaba lövését Fejér Csongor bravúrosan elhárította – tudatta a szon.hu.
 
Ekkortájt már sokan a nyíregyháziak győzelmét borítékolták, de a Loki belehúzott, s sikerült belőnie egy egyenlítő gólt: Pintér Ádám a léc alá lőtt.
 
A mérkőzés a döntetlen ellenére remek hangulatú és színvonalas volt – írta meg a szon.hu.
 
Fotó: Pusztai Sándor
 
B.A.