Könnyen átlátható volánbuszos honlap készült a nyíregyháziaknak

Telefonról is egyszerűen böngészhető honlapot készített a Volánbusz a nyíregyháziaknak. Az összefoglaló portál részletes és jól használható.

Közös, hosszútávú közszolgáltatási szerződést kötött egymással a Volánbusz és Nyíregyháza MJV Önkormányzata, melynek keretében kimondottan a megyeszékhely lakóinak és az ide érkezőknek készítettek új, részletes, összefoglaló jellegű volánbuszos portált, amely könnyedén böngészhető mobiltelefonról is – írta meg a nyiregyhaza.hu.
 
Könnyedén használható telefonról is az új nyíregyházi közlekedést segítő portál
Könnyedén használható telefonról is az új nyíregyházi közlekedést segítő portál
 
Vagyis, minden egyszerűen megtalálható egy helyen Nyíregyháza közlekedéséről. A nyiregyhaza.volanbusz.hu felületén több menüpontot is létrehoztak, amely az eligazodást könnyíti.
 
Nemcsak alapos menetrendek, hanem vonalhálózati térképek is segítenek az utasoknak megtervezni útvonalukat. Ugyanitt a távolsági buszok információihoz és a vasúti menetrendekhez is könnyen el lehet jutni.
 
Külön menüpont szól a jegy- és bérletvásárlásról és egyéb utazási tanácsokat is találnak az utasok. Természetesen el lehet olvasni a friss forgalmi híreket és változásokat is – adta hírül a nyiregyhaza.hu.
 
B.A.