Kovács Ferenc polgármester adta át Nyíregyháza új sétányát


Dr. Kovács Ferenc elmondta, bízik benne, hogy a 2,5 km-es Kneip sétány legalább annyira közkedvelt és népszerű lesz a nyíregyháziak és a turisták körében, mint a Papok Padja.

Nyíregyháza a budapesti Utazás Kiállításon


Dr. Kovács Ferenc, Nyíregyháza MJV polgármestere november 14-én ünnepélyesen felavatta a Nyíregyházát Sóstógyógyfürdővel összekötő  Kneip-sétányt. Az eseményen jelen voltak Halkóné Dr. Rudolf Éva és Dr. Horváthné Dr. Veisz Katalin önkormányzati képviselők.

- Az önkormányzat azért tűzte ki célul, hogy Krúdy emlékét a mindennapok részévé tegye Nyíregyházán, mert reményeink szerint, ha az emberek kézzel fogható módon találkoznak a novelláiból merített “epizódokkal” városunkban - mondta a Polgármester.

Ez alkalomból turisztikai főszezon-értékelő sajtótájékoztatót is tartottak.Furkóné Szabó Marianna a Nyíregyházi Turisztikai Nonprofit Kft. ügyvezetője és Mogyorós Judit a Nyírség Turizmusáért Egyesület elnökének beszámolójából kiderült, hogy a tavaszi hónapokban tett erőfeszítések, az összefogás, a szervezetek, a vállalkozók és az önkormányzat együttes munkája jelentős eredményeket hozott Nyíregyháza turizmusában.


-csa-