Krakkó városvezetője hivatalában fogadta Nyíregyháza polgármesterét

Dr. Kovács Ferenc vezetésével, Katona Ilona a Magyar Turizmus Zrt. Észak-alföldi marketing igazgatója és Hirling Bozena a Magyar Turizmus Zrt. varsói külképviseletének vezetője részvételével, egy nyíregyházi delegáció utazott Krakkóba, ahol újságírókkal, valamint turisztikai szakemberekkel,összesen 25 utazási iroda vezetőjével találkoztak.


A találkozó két esemény köré fonódott. Krakkóban a Nyíregyházát bemutató turisztikai prezentációt Dr. Kovács Ferenc polgármester nyitotta meg, ahol előadást tartott Katona Ilona a Magyar Turizmus Zrt. Észak-alföldi marketing igazgatója, dr. Podlovics Roland, a Sóstó-Gyógyfürdők Zrt. vezérigazgatója, és Furkóné Szabó Mariann a Nyíregyházi TDM ügyvezető igazgatója. Ezt követően work-shop keretében folytatódott a szakmai nap, ahol üzleti tárgyalások segítették megalapozni a lengyel beutazás további erősödését.

kovács ferenc

Jacek Majchrowski úr, Krakkó polgármestere (elnöke) hivatalában fogadta Dr. Kovács Ferenc polgármestertA turisztikai program után Jacek Majchrowski úr, Krakkó polgármestere (elnöke) hivatalában fogadta Dr. Kovács Ferenc polgármestert és a delegáció tagjait. A találkozón, – mely egyben az első kapcsolatfelvétel volt a két város vezetése között –, szó volt a turizmusban és a más területeken való együttműködési lehetőségekről is. Dr. Kovács Ferenc beszélt arról, hogy Nyíregyháza milyen lehetőségeket rejt a turisták és a befektetők számára. Jacek Majchrowski örömmel fogadta a kezdeményezést és ígéretet tett a kapcsolatépítés és az együttműködés elősegítésére, s arra, hogy polgármester úr meghívásának eleget téve személyesen is ellátogat Nyíregyházára.


-tk-