Másodszor lett díjazott Nyíregyháza sportmarketingje miatt

Újra elismerték a Szabolcs-Szatmár-Bereg megyei székhelyet, a legjobb sportmarketing-megoldásai miatt. Nyíregyháza másodjára lett díjazott.

Második alkalommal ismerte el az év legjobb sportmarketing megoldásait a Magyar Marketing Szövetség Sportmarketing Tagozata: Nyíregyháza is díjazott lett – adta hírül a nyiregyhaza.hu. sport_dij_1 
 
Az örömhírről dr. Kovács Ferenc, a város polgármestere számolt be hivatalos közösségi oldalán.
 
Leírta, hogy idén elsősorban a legértékesebb sportolókat és csapatokat, az együttműködéseket, a leginkább kreatív kommunikációt, illetve a járványra adott reakciókat ismerte el a Magyar Marketing Szövetség Sportmarketing Tagozata.  
 
A koronavírusra adott legjobb társadalmi válasz speciális kategóriában ezüst minősítést kapott Nyíregyháza a „Mozdulj, Nyíregyháza!” elnevezésű, ingyenes mozgásprogram-sorozat miatt, melyet az önkormányzat szervezett.
 
Mint azt dr. Kovács Ferenc megjegyezte, a vírushelyzet átalakította a korábban ismert kereteket, de a program így is sikeres maradt: online formában ugyan, de a hét minden napján várta ingyenes program a lakókat, s a lehetőséget nagyon sokan ki is használták. Ezt az erőfeszítést ismerték el országosan – írta meg a nyiregyhaza.hu.
 
Dr. Kovács Ferenc gratulált a szervezőknek, a résztvevőknek, s mindenkinek jó egészséget kívánt.
 
Fotó: Facebook/dr.Kovács Ferenc
 
B.A.