Megkezdte működését Nyíregyházán az OTP Fáy András Alapítvány Oktatóközpontja

Az O.K. Központ Budapesten, 2012 őszén nyitotta meg kapuit, képzésein pedig eddig közel 10000 diák vett részt. 2014 tavaszától az első vidéki központként Nyíregyházán is saját oktatói csapat dolgozik majd azon, hogy a város, a megye, a régió fiataljai a hétköznapokban is hasznosítható tudást szerezzenek a mindennapi pénzügyekkel kapcsolatban.

Az OTP Fáy András Alapítvány Középiskolások Országos Pénzügyi és Gazdasági Oktatóközpontja (röviden O.K. Központ) első vidéki intézménye megnyitotta kapuit Nyíregyházán.

OTP Fáy András Alapítvány Oktatóközpontja


A megnyitón részt vett Nagy Zoltán Péter, az OTP Bank marketing igazgatója, Dr. Kovács Ferenc, Nyíregyháza polgármestere, Barkó József, az OTP Bank Északkelet-magyarországi Régiójának ügyvezető igazgatója, valamint Schrankó Péter, az OTP Fáy András Alapítvány ügyvivője.

A nyíregyházi iroda azzal a céllal jött létre, hogy az egyedi módszertanra és saját kidolgozású tananyagra alapozott oktatási modulokat ebbe a dinamikusan fejlődő régióba is eljuttassák. Az O.K. Központ nyíregyházi irodájának elindulása új munkahelyeket is jelent a helyi fiataloknak, a „Foglalkoztatási program az OTP Fáy András Alapítványnál”című projekt során öt tehetséges pályakezdő trénerrel kezdik meg idén tavasszal az oktatást.

-kt-