Nyíregyháza - A szakrendelések és az előjegyzések is újraindultak a kórházban

A járványhelyzet csökkenésével a kórházakban is egyre inkább visszatér a megszokott rend – Június 7-től a Jósa András Oktatókórház Belgyógyászati Tömbjében is fokozatosan újraindulnak a speciális szakrendelések.

Mióta a koronavírusos betegek száma mérséklődik az országban, fokozottabbak a lazítások is Nyíregyházán is. Így június 7-től, hétfőtől már újraindulhattak a Jósa András Oktatókórházban az I. Belgyógyászati Osztályhoz tartozó speciális szakrendelések.
 
Ezek helyszíne a Belgyógyászati Tömb földszintje – írta meg a nyiregyhaza.hu.
 
A szakrendelésekre előjegyzési időpontok már kérhetők, az alábbi elérhetőségeken.
 
Újraindultak a speciális szakrendelések a Jósa András Oktatókórházban
Újraindultak a speciális szakrendelések a Jósa András Oktatókórházban
 
Nephrológiai és Hypertonia szakrendelés: 2007-es mellék; Belgyógyászati Érszakrendelés (értágítós infúziós kezelések): 1271-es mellék; Gasztroenterológiai szakvizsgálat, valamint alsó és felső tükrözések: 2384-es és 2385-ös mellék.
 
Ismét működik a sebészeti szakrendelés is, ahová szintén előjegyzés szükséges. Időpont a 06-20/386-9555-ös számon kérhető, munkanapokon 9 és 14 óra között.
 
Újraindult az ortopédiai osztály is: a járványügyi szabályok betartása mellett a korábban elmaradt műtétek elvégzésére most van mód. Új műtéti időpont kijelöléséhez az intézmény azt kéri: jelentkezzenek a páciensek az ortopédiai szakrendeléseken - tudatta a nyiregyhaza.hu.
 
Fotó: nyiregyhaza.hu
 
B.A.