Nyíregyháza kincsei a budapesti SzeptEmberFeszten

Nyíregyháza és a Nyírség turisztikai kincsei is bemutatkoztak Budapesten a Népligetben nagy sikerrel megrendezett 2014-es SzeptEmberFeszten.
A SzeptEmber Feszt létrehozásának célja, hogy a fővárosban is legyen egy olyan családi rendezvény, ahol egyszerre van jelen a hagyományos magyar gasztronómia, a kultúra és a szórakozás.2000-ben jött létre a rendezvény, melynek akkor két fő eleme a Pörköltfőző verseny és az óriásbográcsban mesterszakácsok által készített rekord mennyiségű pörkölt volt. Mára a gasztronómiai programok továbbfejlődése mellett (Pörköltek Tere, Magyar Grillbajnokság, Rétesvonat) kialakult egy igen erős kulturális kínálat is!

Nyíregyháza

Nyíregyháza kincsei is bemutatkoztak a budapesti SzeptEmberFeszten


Nyíregyháza sátrában kiadványokkal és konkrét csomagajánlatokkal várták az érdeklődőket, valamint lehetőség nyílt egy attraktív fotófalnál történő fotózásra is. A játékos kedvű látogatók számára nyereményjáték lett meghirdetve. A kvízt helyesen kitöltők között a Sóstó-Gyógyfürdők Zrt. által felajánlott belépőket sorsoltak ki az Aquarius Élmény-és Parkfürdőbe - közölte a Nyíregyházi Turisztikai Nonprofit Kft. A rendezvényen a Magyar Dal Fővárosa címet viselő városok vezetőit is várták, Nyíregyházát Dr. Kovács Ferenc polgármester képviselte.

-kt-