Nyíregyháza szlovákiai testvérvárosában mutatkozott be

Furkóné Szabó Marianna, a Nyíregyházi Turisztikai Nonprofit Kft. ügyvezetője arról tájékoztatta szerkesztőségünket, hogy Nyíregyháza szlovákiai testvérvárosában, Eperjesen mutatkozhatott be.

Dr. Kovács Ferenc, Nyíregyháza polgármestere elmondta, hogy szeretnének Eperjessel közös pályázatokat beadni. Andrea Turcsanová, Eperjes polgármestere reményét fejezte ki, hogy Nyíregyháza és Eperjes kapcsolata a jövőben még tovább fog erősödni. A rendezvényen tapasztalt nagy érdeklődés azt mutatta, hogy a jövőben a gazdasági kapcsolatok megerősítésében is fontos szerepe lehet a testvérvárosi köteléknek.

 

\"Dr.

 

Nyíregyháza szlovákiai testvérvárosában, Eperjesen mutatkozott be

A modern, dinamikus, élményeket közvetítő standokon nemcsak turisztikai kiadványokkal népszerűsítették a várost a TDM és a Nyíregyházi Állatpark informátorai, hanem bemutatkoztak a helyi termelők is. A standot felkereső vendégek megkóstolhatták három táj három pálinkáját is. \"Reményeink szerint a sikeres megjelenés hatására még több eperjesi turista látogat majd el a városba\" - mondta Furkóné Szabó Marianna.

 

-csa-