Nyíregyháza turisztikai kínálata mutatkozott be Kolozsváron

A romániai Kolozsváron mutatta be turisztikai kínálatát a szabolcsi megyeszékhely: a legfontosabb attrakciókat tárták az érdeklődők elé.

Bemutatta turisztikai kínálatát a romániai Kolozsváron Nyíregyháza. A találkozón a szabolcsi megyeszékhely polgármestere, dr. Kovács Ferenc és Kolozsvár alpolgármestere, Oláh Emese egyeztetett a két város közötti együttműködésről. Ezt követően hazánk kolozsvári főkonzulátusán Nyíregyháza turisztikai látványosságai, attrakciói mutatkoztak be – adta hírül a nyiregyhaza.hu.
 
A rendezvényen jelen volt a román és a magyar sajtó, illetve utazási irodák képviselői is.
 
Bemutatta turisztikai kínálatát a romániai Kolozsváron Nyíregyháza
Bemutatta turisztikai kínálatát a romániai Kolozsváron Nyíregyháza
 
A megyeszékhely turisztikai attrakcióiról Furkóné Szabó Marianna, a Nyíregyházi Turisztikai Nonprofit Kft. ügyvezetője tartott előadást.
 
Romániában már 2022-ben is több, ilyen jellegű bemutatkozás történt, amelyek sikerrel növelték Nyíregyháza turistaforgalmát. Nyolc éve a Romániából idelátogatók a harmadik helyen álltak a vendégéjszakák számát tekintve – mára az első helyre léptek – tudatta a nyiregyhaza.hu.
 
Az eredmények tükrében dr. Kovács Ferenc és a nyíregyházi turisztikai szakemberek egyaránt fontosnak tartják, hogy folytatódjon az aktivitás a román piacon - adta hírül a nyiregyhaza.hu.
 
Fotó: Facebook
 
B.A.