Nyíregyháza vezetőinek év végi programja

December 30-án kerül sor a Temetői Főkönyv sajtótájékoztatóval egybekötött ünnepélyes lezárása, melyen részt vesz Jászai Menyhért alpolgármester,  Dr. Szemán Sándor címzetes főjegyző és Szekrényes András, a Temetkezési Vállalat igazgatója.

Kósa Tímea

Kósa Tímea, Nyíregyháza Megyei Jogú Város alpolgármestere is köszönti az X-faktor sztárjátNyíregyháza alpolgármesterei, Kósa Tímea alpolgármester és Jászai Menyhért alpolgármester Muri Enikőt, 2011 női énekhangját, az idei X-Faktor döntősét meglepetéssel köszönti szülővárosának főterén december 30. (péntek) 15 órakor. A délutáni program részeként Muri Enikő is előad egy meglepetés dalt a nyíregyháziaknak.

dr.Kovács Ferenc

Köszöntőt fog mondani Újévkor Dr. Kovács Ferenc, Nyíregyháza Megyei Jogú Város polgármestereNyíregyháza Megyei Jogú Város önkormányzata nevében szeretettel várják  a város lakóit Szilveszter éjszakáján egy közös óévbúcsúztatásra, a Kossuth térre, hogy tűzijátékkal és utcabállal köszöntsük együtt a 2012-es évet. A város vezetői, Dr. Kovács Ferenc polgármester, Kósa Tímea alpolgármester, Jászai Menyhért alpolgármester ezen az eseményen is részt vesznek. Az éjféli Himnusz elhangzása után 00.05 órakor Dr. Kovács Ferenc polgármester újévi köszöntőjét is meghallgathajták a Kossuth téren ünneplők.


-kt-

További hírek:

Nyíregyháza Online