Nyíregyházán rendezik a Fedettpályás Magyar Bajnokságot

Rangos versenyeknek ad otthont a nyíregyházi Atlétikai Centrum februárban. A Fedettpályás Magyar Bajnokságra külföldről is érkeznek sportolók.

Nyíregyházán rendezik meg 2022 februárjában a Fedettpályás Atlétikai Magyar Bajnokságot. A verseny előtt az Atlétikai Centrumban több korosztály számára tartanak egyéb rendezvényeket, külföldi sportolók részvételével.
 
Az Atlétikai Centrum szabadtéri részén már nyáron rendeztek rangos megmérettetéseket, a szövetség képviselőinek megelégedésére. Ez azt jelenti, hogy 2022-ben szintén Nyíregyháza rendezheti a versenyt – írta meg a nyiregyhaza.hu.
 
Jó lehetőséget biztosít a sportolóknak a nyíregyházi Atlétikai Centrum
Jó lehetőséget biztosít a sportolóknak a nyíregyházi Atlétikai Centrum
 
Január 16-án nyílt fedettpályás verseny lesz, január 23-án szintén, február 12-én és 13-án azonban már az U18-as és U20-as Magyar Bajnokságot tartják a nyíregyházi Atlétikai Centrumban. Itt kerül sor feburár 26-27-én a Felnőtt Fedettpályás Magyar Bajnokságra is.
 
Az Atlétikai Centrumot főleg azért építették, hogy a sportolók fedett pályán is jó körülmények között gyakorolhassanak, kiváló felkészülési lehetőséget nyújtanak nekik.
 
Mint azt Vas László, a Nyíregyházi Sportcentrum szakágvezetője elmondta, válogatott sportolók érkeznek a centrumba hamarosan, s Szlovákiából is többen szeretnének elindulni a versenyeken. A szakágvezető sok nézőre számít – írta meg a nyiregyhaza.hu.
 
A város iránt egyébként is nagy az érdeklődés, jelentkeztek már csapatok Angliából és Hollandiából is, akik Nyíregyházán szeretnének edzőtáborozni.
 
Fotó: Nytv
 
B.A.