Osztrák szakemberek ismerkedtek Nyíregyháza turizmusáról

Az Österreichischer Reise Verband (ÖRV) október 23-26. között a Magyar Turizmus Zrt. munkájának köszönhetően Kelet-Magyarországon tartotta őszi kongresszusát. A kongresszus egyik programjának Nyíregyháza adott otthont.


Az osztrák turizmusgazdaság legjelentősebb szakmai szervezete, az igen nagylobbierővel rendelkező osztrák utazási szövetség, az ÖsterreichischerReiseVerband (ÖRV) korábbi rendezvényeitöbbek között Jordániában, Brazíliában, Olaszországban zajlottak, így óriási elismerés a nyíregyházi turisztikai szakma számára, hogy az idei évben a kongresszus egyik programjának városunk adott otthont. A mostani út során az osztrák döntéshozók első kézből szerezhettek benyomásokat és közvetlen partnerkapcsolatokat Nyíregyháza meghatározó turisztikai szolgáltatóitól.

 

\"Nyíregyháta,

 

Osztrák turisztikai szakemberek jártak Nyíregyházán

 
A Nyíregyházi Turisztikai Nonprofit Kft. gazdag ízelítőt állított össze a turisztikai kínálatból az utazási irodák képviselői részére.  A résztvevők megismerhették a Aquarius Gyógy-és Élményfürdő gyógyászati részlegét, a Sóstó-projekt elemeit, az Az Állatparkot és a Sóstói Múzeumfalut is. . Az ízletes ebéd elfogyasztására a múzeumfalu magtár épületében került sor a Nyírségi Ízkirályok jóvoltából. A jó hangulatról a Szabolcs Néptáncegyüttes és a Zsindelyes Pálinkafőzde gondoskodott.

 

 

-kt-