Rangos elismeréssel díjazták a Nyíregyházi Turisztikai Nonprofit Kft-t

Új lendületet adhat a dícséret: rangos elismerést kapott kiváló marketingtevékenységéért és az összehangolt fejlesztésekért a Nyíregyházi Turisztikai Nonprofit Kft.

Növekedett a vendégéjszakák száma, de az összehangolt turisztikai fejlesztések és a kiváló marketingtevékenység is kiérdemelte az elismerést, melyet a Nyíregyházi Turisztikai Nonprofit Kft. kapott a közelmúltban.
 
Az utazó magazin díjazta a céget, hazánk egyik vezető turisztikai szakmai lapja. A versenyt idén 30 kategóriában hirdették meg, a nyíregyházi kft. a legjobb turisztikai szervezet elismerést kapta  – tudatta a nyiregyhaza.hu.
 
A szabolcsi megyeszékhelyen a cég a Kossuth téri és az állatkert előtti turisztikai információs központon keresztül segíti a városba látogatókat: minden információval ellátjűk az érdeklődőket, ami tartalmas időtöltésüket szolgálja.
 
Rangos elismeréssel díjazták a Nyíregyházi Turisztikai Nonprofit Kft-t
Rangos elismeréssel díjazták a Nyíregyházi Turisztikai Nonprofit Kft-t
 
A turizmus területén kifejtett marketingtevékenységek alapján ítélték a díjat a nyíregyházi szervezetnek - folyamatosan jelen vannak külföldi és belföldi piacon, s ezt kommunikálják is – mondta Furkóné Szabó Marianna, a Nyíregyházi Turisztikai Nonprofit Kft. ügyvezetője.
 
A vezető kiemelte, hogy a díjat átadók tisztában vannak az attrakciófejlesztésekkel, látják a turizmusfejlesztést, a marketingmunkát – a díjban azonban nemcsak a cég marketingtevékenysége mutatkozik meg, hanem Nyíregyháza város elmúlt években véghezvitt, tudatos és folyamatos turizmusfejlesztései is – adta hírül  a nyiregyhaza.hu.
 
Az elmúlt 10 esztendőben egyébként több mint dupla annyi vendég tölt el éjszakát a városban, mint korábban, s az elmúlt évben is 20 százalékos növekedést tapasztaltak az előzőhöz képest. Ez az országos 11 százalékos átlagot meghaladja – írta meg a nyiregyhaza.hu.
 
Fotó: Nytv
 
B.A.