Szálláshelybővítésre mindenképpen szükség van Sóstón - interjú Podlovics Rolanddal

A Rzeszów-Nyíregyháza testvérvárosi kapcsolat 15 éves jubileumának alkalmából lengyel delegáció érkezett Nyíregyházára. Mr.Tadeusz Ferenc polgármester és felesége Mrs. Aleksandra Ferenc, valamint Mrs. Marzena Furtak, Zebracka, Promóciós és Nemzetközi Kapcsolatok Osztály vezetője Podlovics Rolanddal, a Sóstó-Gyógyfürdők Zrt. új vezérigazgatójával is találkoztak.

Podlovics Roland

Mr. Tadeusz Ferenc polgármester és Dr. Kovács Ferenc polgármester fát ültettek a két város 15 éves testvérvárosi kapcsolatának jegyében


- Mi volt a program?

- Elsősorban Sóstó egészével kapcsolatban folytattunk egyeztetéseket Polgármester Úrral, aki elmondta, hogy nagyon jó emlékei vannak Nyíregyházáról és Sóstógyógyfürdőről. Bejártuk a Sóstó-Gyógyfürdők Zrt. létesítményeit, köztük az Aquarius Élményfürdőt is.

 Podlovics Roland vezérigazgató

Mr. Tadeusz Ferenc polgármester, Podlovics Roland vezérigazgató és Dr. Kovács Ferenc polgármester Sóstón


- Hogyan zárultak a megbeszélések?
- Abban állapodtunk meg, hogy a rzeszów-i városi médiában lehetőségünk lesz csomag programajánlatok megjelentetésére, ezzel a lengyel vendégeket még jobban ide tudjuk csalogatni Nyíregyháza-Sóstóra.

Podlovics

Podlovics Roland elbúcsúzik a lengyel delegáció tagjaitól


- Milyen következtetéseket, tapasztalatokat tud levonni ebből a találkozóból?
- Igényként merült fel Polgármester Úr részéről, hogy olyan csomagajánlatok érkezzenek, amelyben a szállás is meg van oldva. Úgy gondolom, hogy ez a jelzés már önmagában indokolja a jövőbeni Sóstó-fejlesztés szükségességét. Véleményem szerint szálláshelybővítésre mindenképpen szükség lenne.


MCOnet-Kovács Tünde


További hírek:

Nyíregyháza Online