Szép jövő vár rá - Ösztönzik a nyíregyházi befektetéseket

Fantasztikus jövő előtt áll Nyíregyháza. A kormány határozott célja, hogy fejlessze a térséget és megfelelő munkahelyeket teremtsen az emberek számára – tudatta dr. Kovács Ferenc polgármester.

Eddig is komoly eredményeket ért el Nyíregyháza, s fantasztikus jövő elé néz – fogalmazott a városban június 19-én megrendezett kerekasztal-beszélgetésen Joó István, a Nemzeti Befektetési Ügynökség (HIPA) vezérigazgatója, aki egyben a befektetésösztönzésért és kiemelt hazai nagybefektetések megvalósításáért felelős kormánybiztos.  
 
A városházán a nyíregyházi önkormányzat és a HIPA az önkormányzat befektetésösztönzési stratégiájával, az országos iparfejlesztéssel, valamint beruházásokkal kapcsolatosan rendezett kerekasztal-beszélgetést, melyet sajtótájékoztató követett – tudatta közösségi oldalán dr. Kovács Ferenc polgármester.
 
 
Joó István a rendezvényen hangsúlyozta, hogy a magyar kormány igen határozott célkitűzése Nyíregyháza és térsége fejlesztése, valamint, hogy aki itt szeretne boldogulni, az találjon magának megfelelő minőségű munkahelyet.
 
A polgármester részletes beszámolója a videóban megtekinthető.
 
B.A.