Táborok gyerekeknek Nyíregyházán augusztusban is

Nem mindenki tudta le a vakáció kezdetén a nyári táborozást, vannak, akik ilyenkor keresnének táborozási lehetőséget gyermekeiknek. Augusztusban is van erre lehetőség, alább összegyűjtöttünk pár érdekes lehetőséget.

El\' vándorló lovastábor  


Az El-Vándorló Lovastanya szeretettel várja azokat a 10-14 éves lóbarát gyerekeket, akik szeretnék megtapasztalni a lovaglás élményét, akik meg akarnak tanulni lovagolni, vagy fejleszteni szeretnék a már meglévő lovas tudásukat békés, hidegvérű, gyermekekhez szoktatott, különböző méretű és tudásszintű lovainkon.A bentlakásos lovas tábor hétfő 9 órától péntek 16 óráig tart. A gyerekek elhelyezése három ágyas szobákban történik, napi ötszöri étkezéssel (reggeli, tízórai, ebéd, uzsonna, vacsora), korlátlan üdítő és ásványvíz fogyasztással. Csoportos, minimum 12 fő jelentkezése esetén 1 fő kísérő ellátása díjmentes.

 

\"El\'

El\' vándorló lovastábor Nyíregyházán
 
Mosolygó Cápa Kommunikációs és Élménytábor


Táborozás nagyszerű barátságokkal, szuper élményekkel, értékes, vidám időtöltéssel! A táborunk a kommunikáció, a természet, az önbizalom és az életre szóló élmények világába szárnyal. Megismerheted a legérdekesebb kommunikációs játékokat! A közös élmény és az egyéni sikerek a közös értékeket erősítik. A Mosolygó Cápa Kommunikációs és Élménytábor az 1 – 6. osztályos gyermekeknek kínál feledhetetlen, színes, vidám napokat, heteket. Sok szülő küzd azzal nyáron, hogy a vakációzó gyermeket nem tudja kellőképpen lekötni munka mellett, viszont nem tudja - és nem is akarja - egész nyárra „ottalvós” táborról táborra küldeni őt. Nekik nyújt segítséget a Mosolygó Cápa Kommunikációs és Élménytábor, ahol az odafigyelés, a biztonság, a családias légkör és a szeretet formálja a szürkének egyáltalán nem mondható mindennapokat. A Mosolygó Cápa Kommunikációs és Élménytáborba munka előtt elhozhatja gyermekét, és egész nap biztonságban tudhatja – aki nem mellesleg nagyon jól szórakozik, és játszva sajátít el új ismereteket a kommunikáció világából.

 

\"Kis

 

Kis Vakond Gyermektábor Nyíregyházán

 

 
Kis Vakond Gyermektábor

Nem csak augusztusban, de 2015. szeptemberében is szeretettel várjuk a táborozni; kirándulni; túrázni; nyaralni; edzőtáborozni; Erdei Iskolába vágyó osztályközösségeket,gyermekcsoportokat, baráti közösségeket!

Hol? \"Sóstógyógyfürdő Nyíregyháza melletti üdülőövezet, híres stranddal, és télen-nyáron nyitva tartó élményfürdővel, Magyarország második legnagyobb állatkertjével, Múzeumfalu, Horgásztó és számos kikapcsolódási lehetőséggel egyre népszerübb kirándulóhely.\" Avagy: Sóstógyógyfürdő központjában, a Nyíregyházi Állatpark és a Parkfürdő szomszédságában.

 

 

-kt-