Teljes szélességében használható a Tiszavasvári úti felüljáró

Megkapta végleges aszfaltburkolatát, így immár újra teljes szélességében járható a nyíregyházi Tiszavasvári úti felüljáró – adta hírül dr. Kovács Ferenc polgármester.

Elkészült a végleges aszfaltburkolat és a jelek felfestése is a Tiszavasvári úti felüljárón – így a híd szerkezetileg kész, feloldják az ideiglenes forgalomelterelést – tudatta dr. Kovács Ferenc polgármester a közösségi oldalán.
 
Örömének adott hangot, hogy a felüljárót még a tél beállta előtt sikerült befejezni, s a munka, melyet évekkel ezelőtt kezdtek el, újabb mérföldkőhöz érkezett. A híd kormányzati támogatással újult meg – írta meg a városatya.
 
Elkészült a Tiszavasvári úti felüljáró Nyíregyházán
Elkészült a Tiszavasvári úti felüljáró Nyíregyházán
 
A projekt ugyanakkor még nem fejeződött be. Bár a felüljáró északi oldalán visszahelyezték helyükre a kandelábereket, de a munka innentől csak márciusban folytatódik.
 
Ennek keretében a hídon felületi javításokat végeznek majd, speciális bevonatokkal, és segítve a biciklisek közlekedését, vezetőkorlátokat is kihelyeznek majd mindkét oldalon. A biztonságos kerékpáros átvezetés a városvezetés külön kérése volt.
 
A vasúti felsővezeték átalakítását is véglegesítik majd, így tavasszal lesznek még forgalomkorlátozások, addig azonban nyugodtan használhatja mindenki a felüljárót – tudatta közösségi oldalán dr. Kovács Ferenc.
 
Fotó: Facebook/Dr.Kovacs.Ferenc.politikus
 
B.A.