Több mint ezren demostráltak a Szpariért, akit kizárt az MLSZ

Demonstráltak a Szpari szurkolói a csapat kizárása miatt. Több mint ezren vettek részt az eseményen, amit a Spartacus 1928 Egyesület szervezett az MLSZ döntése miatt.

Megérkezett május 29-én az MLSZ Fellebviteli Bizottságának levele a Nyíregyháza Spartacushoz, melyben tájékoztatják a klubot az első fokú döntés helybenhagyásáról. A határozat új információt nem tartalmaz, továbbra is a csapat 2010-es játékosával, Diego Balbinot-al szemben fennálló tartozást említi indoklásként. A klub jogászok bevonásával válaszol a határozatra, és elküldi levelét a Magyar Labdarúgó Szövetséghez. 

Több mint ezren demostráltak a Szpariért, akit kizárt az MLSZ

 A Spartacus 1928 Egyesület által összehívott szurkolói demonstrációra sokan érkeztek. Könnyek, csalódottság, düh és elkeseredés jellemzi a nyíregyházi szurkolókat. Sokan egyetlen szórakozási, közösségi lehetőségüket veszíthetik el. Féltik a Szparit, és bíznak abban, a szövetség megváltoztatja a döntést - írják oldalukon.

 

Pécs vs Nyíregyháza  29.05.2015

 Közben az utolsó, 30. fordulót rendezték a labdarúgó NB-I-ben. A Nyíregyháza Spartacus Pécsre utazott.Pécsi MFC - Nyíregyháza Spartacus 2-1 (0-0)

Pécs 4400 néző

Jv: Szőts Gergely ( Erős, Becséri)

Pécs: Helesfay - Pauljevic, Horváth, Ojdanic, Tadejevic, James, Márkvárt, Kővári(Rácz 46.p), Weitzer(Heffler 46.p), Szatmári, Frank(Pávkovics 89.p)

vezetőedző: Robert Jarni

Nyíregyháza: Ovszijenko - Fodor, Rubus, Kovacevic, Törtei - Koller, Kostic, Zofcák(Abdouraman 86.p) - Halenár(Rezes 46.p), Pekár - Dartsimelia(Karacs 46.p)

vezetőedző: Mátyus János

 

-tk-