Törökországban készül fel a Szpari a tavaszi szezonra

Megérkezett Törökországba a Nyíregyháza Spartacus Football Club. Tíz napot tölt majd Belekben a gárda, és négy felkészülési mérkőzést vív.

\"Nyíregyháza
Szombaton  már tréningek várnak a Nyíregyháza Spartacus játékosaira Belekben. Több füves pálya áll rendelkezésre, melyet használhat a csapat. Az első felkészülési meccsre sem kell sokat várni, mivel vasárnap az FC Kairat ellen játszik a Szpari. Január 24-én tehát a kétszeres bajnok, ötszörös kupagyőztes kazah FC Kairat ellen lép pályára a Nyíregyháza, 27-én pedig a német Viktória Berlin következik. Egy grúz és egy örmény együttes lehet még felkészülési partner, itt a pontos időpontok még egyeztetés alatt vannak.


\"3.

A szurkolónak jó hír, hogy már kaphatók a  tavaszi szezonra szóló bérletek a Városi Stadionban lévő klubházban. A bérletek 8000 Ft-ba kerülnek, míg a kedvezményes ( diák, nyugdíjas) bérletek 4000 Ft-ért kaphatók.  Február 6-án pedig harmadik alkalommal rendezik meg Nyíregyházán a Spartacus 1928 Szurkolói Focitornát.A  házigazda Szpari drukkerek mellett Békéscsabáról és Győrből érkeznek csapatok, valamint a lengyel Resóvia Rzeszów szurkolóiból álló gárda is elindul  a hírek szerint a Városi Stadion Teniszcsarnokában.

 

 

-csa-