Új rendezvény a Sóstói nyár palettáján a Sóstó- Gyógyfürdők Zrt. szervezésében

A nyári sóstói szezon egyik leglátványosabb rendezvényére kerül sor július 23-án, szombaton a sóstói csónakázótavon.

Sóstó- Gyógyfürdők Zrt.

Sajtótájékoztatót tartottak a Sóstói Tó partján


A program egyik szervezője, a Sóstó- Gyógyfürdők Zrt.vezérigazgatója, Dr. Podlovics Roland, valamint helyettese, Pék János sajtótájákoztatót hívott össze a Sóstói Tónál, hogy bemutassák az Úszó alkalmatlanságok tréfás vetélkedője és tóparti bogrács-party elnevezésű rendezvényt, valamint azt az építményt, amivel ők készülnek a hétvégére : a vízitraktort!

Sóstó- Gyógyfürdők Zrt.

A vízitraktor első vízrebocsájtása


A szombati verseny lényege, hogy építsünk bármilyen úszó és lehetőleg irányítható valamit, olyan alkatrészekből, melyeket eredetileg nem vízre, vagy vízi közlekedésre szántak. A lényeg, hogy ne hasonlítson csónakra, kenura, egyéb vízi járműre és ne süllyedjen el, hiszen a vízen verseny zajlik majd. Kettes csapatokra osztják a jelentkezőketm akiknek egymással kell majd megküzdeniük az ellenőrzőpontok eléréséért és természetesen az értékes nyereményekért!

Podlovics Roland

A program egyik szervezője, a Sóstó- Gyógyfürdők Zrt.vezérigazgatója, Dr. Podlovics Roland bemutatta az építményüket


- Bízom benne, hogy lesznek majd kedvencek, és jó lesz a szurkolói kedv. A pálya útvonala még kialakulóban van, a hossza is attól függ, mit bírnak majd az elkészült szerkezetek. Eddig már 8-10 csapat jelezte, hogy indulni szeretne, s már folyik a komoly műhelymunka, de még pénteken éjfélig lehet jelentkezni nálunk, vagy a Váci Mihály Kulturális, Művelődési és Gyermekcentrumban - mondta lapunknak Dr. Podlovics Roland vezérigazgató.

Úszó alkalmatlanságok tréfás vetélkedője

Szombaton a többi úszó alkalmatlanságnak is hasonlóképpen kell majd a tavon siklani


De nem csak ebből fog állni a szombati program. A családokat egész napos kikapcsolódásra csábítják Sóstóra. A nyíregyházi és a sóstói szállásadók, éttermek csapatai mérik össze tudásukat az üstök mögött a Tóparti bogrács-party keretében. Délután pedig a Gombóc és a Szívtiproll együttesek koncertjének örülhet majd a nagyérdemű.

 Dr. Podlovics Roland

A Sóstó- Gyógyfürdők Zrt.vezérigazgatója, Dr. Podlovics Roland a többi programelemet is bemutatta a sajtónak


A Sóstó- Gyógyfürdők Zrt.vezérigazgatóját arról kérdeztük, miért gondolták úgy, hogy ötvözik a tréfás vetélkedőt a zenével, illetve a gasztronómiával?
- Ez egy nagy családi rendezvény, és a magyaroknak az ünnepléshez, a szórakozáshoz hozzá tartozik a zene és a jó étel. Itt mindent megkapnak egyszerre, és egy szép napot tölthetnek el a Sóstói Tónál. Ha jól sikerül a rendezvény, szeretnénk hagyományt teremteni és minden évben megrendezni.

Úszó alkalmatlanságok tréfás vetélkedője

Az első vízi jármű gond nélkül haladt a vízen, csupán a kormányzással voltak kisebb problémák


MCOnet-Kovács TündeTovábbi hírek:

Nyíregyháza Online