Új változások a helyi közlekedésben Nyíregyházán

Február elsejétől újabb módosítások léptek életbe a helyiek igényeinek megfelelően Nyíregyháza közösségi közlekedésében.

Változásokat hozott az új esztendő a helyi közlekedésben Nyíregyházán. Február elsejétől újabb módosítások léptek életbe, a lakosok korábban jelzett igényeinek megfelelően – írta közösségi oldalán dr. Kovács Ferenc polgármester.
 
Létrejött egy új vonal, 49-es jelzéssel és a korábbi 9B járat egyes meneteinek meghosszabbításával, illetve új gyorsjárat is elindult 95E jelzéssel – utóbbi a Vasútállomás és a Michelin között jár.
 
Új változások a helyi közlekedésben Nyíregyházán
Új változások a helyi közlekedésben Nyíregyházán
 
A 94-es járat útvonalát módosították, a Kertvárosban a Fészek utcán át közlekedik és már a Huszártepelpig is elmegy – írta a városatya. 
 
Új 18-as járat indul Örökösföldre hétfőtől szombatig 21 óra 05 perckor a Vasútállomásról.
 
Dr. Kovács Ferenc arról is beszámolt, hogy – mint arról már mindenki értesülhetett -, januártól új tarifarendszer is életbe lépett, a közgyűlés egyhangú döntése alapján, innovatív elemekkel.
 
Megújult a teljes viszonylatrendszer az elmúlt néhány évben, ennek egyik újabb „finomhangolása” a jelenlegi változás – jelezte közösségi oldalán a polgármester.
 
Fotó: Facebook.com/Dr.Kovacs.Ferenc.politikus
 
B.A.